De Engelse Koninklijke familie kan zich gaan opmaken voor een tweede naaktschandaal. Het Franse tijdschrift Closer beweert vandaag namelijk naaktfoto’s van Kate Middleton te laten zien.

De naaktfoto’s van Kate Middleton werden genomen terwijl ze samen met haar man prins William op vakantie was. Het stel was aan het zonnen in Franse Château d’Autet toen een fotograaf ze stiekem op de camera vastlegde. Op de website van het tijdschrift Closer valt dan ook te lezen: “Ontdek de sensuele beelden van Kate Middleton.”

Hoewel Kate Middleton in korte tijd de tweede uit de Engelse Koninklijke familie is die naakt wordt vastgelegd, eerder ging prins Harry al met de billen bloot, betwijfel ik of de beelden echt zo beschamend zijn. Het lijken immers meer topless kiekjes dan naaktfoto’s en ze ogen een stuk minder pikant dan die van Harry.

Update

Inmiddels zijn de toch wel vrij pikante foto’s van Kate Middleton te bewonderen op het internet. De vrouw van prins William heeft zich inderdaad schaamteloos bloot getoond op hun vakantie. Op de naaktfoto’s is duidelijk te zien dat zij haar borsten en een stukje van haar billen showt en geen rekening houdt met fotografen die op de loer liggen. Kate Middleton heeft laten weten ontzettend woedend te zijn en juridische stappen worden overwogen. Nadat Harry zich heeft moeten schamen voor zijn blote billen actie, is Kate de volgende op het schaamrijtje.

Foto via PRPhotos