Jongens zijn soms zo moeilijk te doorgronden, maar dat verandert vanaf nu. Want door zijn lichaamstaal te lezen kun je erachter komen hoe hij werkelijk in elkaar steekt en over je denkt.

Optrekken van wenkbrauwen

Is die leuke jongen nou wel of niet geïnteresseerd in me? Twijfel niet langer en bekijk zijn wenkbrauwen. Jongens trekken alleen hun wenkbrauwen op als ze blij verrast zijn met jouw aanwezigheid.

Zijn neus ophalen

Eigenlijk vinden meiden dit echt een vieze eigenschap van mannen. Toch blijkt dat je van deze vervelende trek heel veel informatie kunt leren. Zijn neus ophalen laat namelijk zien dat hij je heerlijk vindt ruiken en daarom graag in jouw buurt is.

Open mond

Als je een jongen ziet staan met een open mond dan denk je niet gauw aan een bepaalde bedoeling, maar vind je het eerder vies. Denk daar zo niet langer over! Deze lichaamstrek laat zien dat hij sprakeloos van je is en dat hij je eigenlijk heel leuk vindt.

Onrustig

Net als meiden worden jongens erg onrustig als ze nerveus zijn. Het is een goed teken als hij constant zenuwachtige trekjes heeft. Denk hierbij aan knipperen met zijn ogen, recht trekken van een shirt of wrijven door het haar. Hieruit blijkt dat hij je erg aantrekkelijk vindt.

Blijft in de buurt

Wanneer een jongen zich fijn bij je voelt, blijft hij graag in de buurt. Het laat zien dat hij op zijn gemak is en dat hij jouw aanwezigheid erg waardeert.