Gisteren was de bruiloft van Blake Lively en Ryan Reynolds het nieuws van de dag. Nu is natuurlijk de grote hamvraag wat voor trouwjurk droeg Blake Lively?

Hoewel Blake Lively een contract heeft met Chanel en Gucci koos ze toch voor een trouwjurk van een ander merk. Volgens de Britse Vogue gaf de actrice namelijk haar jawoord in een jurk van Marchesa. Georgina Chapman en Keren Craig, de ontwerpers van het merk, creëerden een baljurk met een lijfje van zijde en tule met daarop kristallen en boorduurwerk. Om het plaatje compleet te maken droeg Blake Lively onder haar trouwjurk schoenen van Christian Louboutin.

Natuurlijk had ook Ryan Reynolds zijn best gedaan om goed voor de dag te komen. De bruidegom droeg een op maat gemaakt Burberry pak. Verder kozen de moeder en zus van Blake voor een Marchesa jurk en werd entourage van Ryan gehuld in Burberry pakken.