Miley Cyrus wordt verdacht van mishandeling. Een man beweert dat de actrice hem afgelopen zaterdag een klap verkocht nadat hij ruzie kreeg met haar verloofde Liam Hemsworth. Heeft Miley naast haar nieuwe stoere uiterlijk, dan ook een nieuwe houding aangenomen?

Entertainmentsite TMZ meldt dat de man in het Roosevelt Hotel in Hollywood per ongeluk tegen de stoel van Liam Hemsworth liep. Beide partijen vielen daarna flink tegen elkaar uit. Vervolgens zou Miley Cyrus hebben ingegrepen en het vermeende slachtoffer hebben mishandeld. Volgens hem kon zij haar handjes niet thuis houden en gaf ze een klap.

De man heeft zondagochtend aangifte gedaan. Een ooggetuige liet aan TMZ weten dat hij beide partijen zag ruziemaken, maar dat er volgens hem geen dramatische dingen zijn gebeurd.

Foto’s via PRPhotos