Lady Gaga laat er geen gras over groeien. De superster die afgelopen weekend werd gespot in een bruidsjurk op de Paralympic Games Afterparty, lijkt nu echt te willen trouwen.

Lady Gaga hoopt binnenkort met haar lover Taylor Kinney in het huwelijksbootje te stappen. Ze heeft haar Taylor en zijn familie uitgenodigd om volgende maand, na afloop van haar concert in Milaan, naar Venetië te komen. Het schijnt dat zij van plan is om samen met haar vriend en schoonfamilie potentiële trouwlocaties te bezichtigen.

Liefde voor Venetië

Een insider vertelde aan The Sun dat Lady Gaga het continu heeft over haar liefde voor Venetië en hoe romantisch zij de stad vindt. “Zij hoopt daar vele kerken te kunnen bezoeken met Taylor. Als zij trouwt, zal het in Italië zijn,” meldt de bron.

Ondanks haar trouwplannen is Lady Gaga haar vrije manier van leven niet afgeleerd. Zo onthulde zij nog regelmatig tijd te kunnen vinden voor een vrijpartij op het strand, dan wel in het donker.

Foto’s via PRPhotos