Een relatie hebben heeft een groot voordeel: zijn kledingkast! Jongens hebben super leuke kledingstukken en accessoires die jij ook kunt dragen. Hier zijn wat tips die laten zien waar je de volgende keer uit kunt kiezen.

Golfpetje

Je kent het wel. Een dag dat je haar totaal niet wilt zitten en je wel kan huilen. Dan is het een perfect moment om het golfpetje van je vriend uit de kast te halen en zo je haar te verstoppen. De meningen zullen hierover verdeeld zijn, niet alle meiden voelen zich aantrekkelijk met een klassiek golfpetje op. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een ander type pet of hoed.

Lange blouse

Blouses zijn nooit uit de mode, en waarom zou je die van je vriend niet aantrekken? De mannelijke vorm is vaak veel langer en kan ook als shirt met een panty worden gedragen. Daarnaast kan je de lange stof aan elkaar vastbinden als een knoop, zo creëer je een wat vrouwelijkere uitstraling.

Gilet of blazer

Niet alle jongens willen een gilet dragen. Als onderdeel van een driedelig pak komt het niet in elke mannelijke kast voor. Toch past een gilet perfect bij een stoere vrouwelijke spijkerbroek. Ook zou je kunnen kiezen voor zijn blazer als jasje om jouw outfit compleet te maken.

Stropdas

Een echte uitblinker bij mannen is toch wel de stropdas. Ook jij kunt met dit item een bijzondere look creëren. Kies het liefst een kleur die jouw ogen laten uitspringen! Daarnaast is het ook belangrijk dat het past bij je overige kleding.

Jeans

Eigenlijk is dit geen nieuwe tip. In de winkels zijn genoeg zogenaamde boyfriend jeans voor meiden te vinden. Maar waarom zou jij je portemonnee niet besparen door de kast van je vriendje eens open te trekken. Het zorgt niet alleen voor een comfortabele uitstraling, maar is ook een modetrend die al een tijd lang meegaat.