Wij meiden zijn vaak bang dat een jongen op ons afknapt tijdens een date. De kans is natuurlijk ook groot dat hij iets doet wat niet in de smaak valt bij ons! Maar waar knappen wij eigenlijk op af?

Je kent het wel. Je gaat daten met een superknappe en leuke jongen die helemaal geweldig lijkt, maar uiteindelijk enorm tegenvalt. Je bent op hem afgeknapt. Hij stonk uit zijn mond, lachte raar of hij droeg, om alle clichés maar af te gaan, witte sokken. Er zijn wel duizenden dingen waar meiden op afknappen, maar wat komt nou het meest voor? Ik heb de ultieme afknappers op een rijtje gezet!

Onverzorgd uiterlijk

Deze afknapper is een inkoppertje, maar geldt wel bijna voor alle meisjes. Wij zijn er niet echt van gecharmeerd als hij een lelijk gebit heeft, geen aandacht aan zijn kapsel heeft besteed, in een joggingbroek komt aanzetten of uit zijn mond stinkt.

Geen humor

Wij willen graag en leuke jongen die een beetje humor heeft en veel lacht. Als het blijkt dat de jongen alleen serieuze gesprekken kan voeren en geen grapjes maakt, vallen wij al snel in slaap tijdens de date. Hij hoeft natuurlijk niet de clown uit te hangen, maar een beetje humor vinden we wel belangrijk.

Telefoon

Niets is zo irritant als een gesprekspartner die constant met zijn telefoon bezig is. Het is onbeleefd, asociaal, onnodig en een behoorlijke afknapper. Blijkbaar vindt hij zijn Facebook vrienden belangrijker en dat nemen wij hem niet in dank af.

Opscheppers

Jij droomt over een reis naar New York en hij is er al 3 keer geweest, jij hebt net je eerste tweedehands auto gekocht en zijn eerste auto was een gloednieuwe BMW, jij bent op zoek naar een leuke studentenkamer en hij wil een mooi appartement gaan kopen, heel irritant! Niets mis met zijn reisjes, auto of appartement, maar wij meiden vinden het wel erg vervelend als iemand constant loopt op te scheppen! Vooral als het allemaal niet waar is natuurlijk!

Saaie gesprekken

Gesprekken over zijn nieuwe videogame, hoeveel pk zijn nieuwe motor heeft en waarom Ajax eigenlijk wel had moeten winnen, boring! Een jongen moet ons blijven boeien en wij willen tijdens de eerste date absoluut niet verveeld worden met alle details over zijn saaie mannenhobby’s. Wij vinden het fijn als hij het gesprek spannend houdt en wat interesse in ons toont! Nog een grotere afknapper is een gesprek waarbij constant stiltes vallen.

Dom

Wij dames willen graag een jongen die een goed gesprek kan voeren en een beetje verstand heeft van het een en ander. Hij hoeft geen universitaire studie te doen, maar wij vinden het wel fijn als de jongen een beetje kennis heeft. Als hij tijdens de date constant domme opmerkingen maakt, zullen wij hier op afknappen!