Het gerucht gaat dat Adele getrouwd is. De zwangere zangeres zou in het diepste geheim haar jawoord hebben gegeven aan Simon Konceki.

Volgens het Amerikaanse blad Life & Style is Adele stiekem getrouwd met Simon Konceki, de vader van haar nog ongeboren kindje. Ze werd namelijk vorige maand gespot, tijdens een diner in een hip Londens restaurant, met een gouden trouwring om haar vinger.

Trouwring om haar vinger

Zo liet de bron, die zag dat Adele een ring droeg, aan het magazine weten: “Adele was relaxed en kalm en zij en Simon zagen er heel goed uit samen. Ze zag er heel gelukkig uit en heeft een mooie zwangerschapsgloed over zich heen. Het is Adele en Simon heel lang gelukt om de zwangerschap geheim te houden, dus nu gaan er hardnekkige geruchten de ronde dat ze in het huwelijksbootje zijn gestapt.”

Mij zal het niets verwonderen als Adele en Simon Konceki inderdaad al getrouwd zijn. Het stel wist de zwangerschap van de zangeres immers ook 7 maanden lang geheim te houden.

Update:
Adele en Simon Konecki zijn nog niet getrouwd. Dit liet de zangeres donderdag via Twitter weten.

Foto via PRPhotos