Het lijkt erop dat de grijpgrage handjes van Lindsay Lohan er geen genoeg van kunnen krijgen. De actrice wordt weer verdacht van een diefstal.

Hoewel het even de goede kant leek op te gaan met Lindsay Lohan, lijkt de actrice nu toch weer te vervallen in oude gewoontes. Lindsay en haar assistent Gavin Doyle zijn zondag namelijk formeel als verdachten aangewezen voor de diefstal uit het huis van Sam Magid.

Volgens TMZ waren Lindsay Lohan en Gavin Doyle vorige week aanwezig op een feetje in het huis van Sam Magid in Hollywood. Lindsay bleef hier samen met een paar andere gasten logeren. De volgende ochtend merkte Sam dat er 2 horloges en een zonnebril wegwaren en belde de politie.

Niets gestolen?

Na de eerste verhoren werd Lindsay niet als verdachte gezien, maar nu heeft de politie laten weten dat er ooggetuigen zijn die de actrice en haar assistent als daders aanwijzen. Maar het aparte aan de zaak is dat Sam hierna zijn verhaal introk en zegt dat er helemaal niets gestolen is. Toch wil de politie Lindsay en Gavin nogmaals spreken, maar het stel heeft hieraan nog geen gehoor gegeven.

Foto via PRPhotos