Volgens de laatste geruchten zijn Justin Timberlake en Jessica Biel getrouwd! Het stel zou elkaar afgelopen zaterdag het jawoord hebben gegeven.

Justin Timberlake en zijn verloofde Jessica Biel zijn van het weekend in het geheim getrouwd. The Sun meldt dat het koppel in Jackson Hole, Wyoming, in het huwelijksbootje is gestapt. Dit is ook de plek waar de 2 tortelduifjes afgelopen december zijn verloofd.

Hoewel er al eerder geruchten gingen dat Justin Timberlake en Jessica Biel afgelopen weekend zouden trouwen, ontkende Jessica dit vorige week nog. Zo liet de actrice weten dat ze nog helemaal geen bruiloft hadden gepland, omdat Justin het te druk had. Hoe dan ook, ik wens Justin en Jessica in ieder geval alle geluk van de wereld toe.

Update:

Hoewel het gisteren al niet helemaal zeker was, is nu bevestigd dat Justin Timberlake en Jessica Biel dit weekend niet getrouwd zijn. Verschillende bronnen hebben laten weten dat er geen bruiloft heeft plaatsgevonden. Zo zou Justin in Puerto Rico hebben gezeten en was Jessica in Europa om haar film Total Recall te promoten.

Foto via PRPhotos