Selena Gomez is een bekende actrice die ook nog eens kan zingen en zich het vriendinnetje mag noemen van Justin Bieber. Daarom leek het me leuk om haar kledingsstijl eens onder de loep te nemen.

De kledingstijl van Selena Gomez bestaat vooral uit heel veel jurkjes. Korte en lange, ze draagt ze allebei vaak met een paar pumps of hoge sandalen eronder. Kleuren die deze actrice veel aan heeft zijn zwart en zilver maar ook roze, wit, goud en blauw komen vaker in haar de kleding terug.

Over het algemeen vind ik dat Selena Gomez zich leuk kleedt, met een enkele uitglijder hier en daar. Erg fout vind ik bijvoorbeeld het zilveren glanzende item dat ze draagt met dunne touwtjes. Het roze jurkje wat je tussen de foto’s kunt vinden vind ik dan wel weer erg leuk. En wat is jouw mening over de kledingstijl van Selena Gomez, is het leuk of niet?

[bawlu_buttons]

Foto’s via Prphotos