Hoewel het nog altijd gissen is wanneer Brad Pitt en Angelina Jolie in het huwelijksbootje stappen is de prijs van de trouwringen van het stel wel uitgelekt. De sieraden zouden namelijk ruim 1,27 miljoen euro kosten.

Volgens The Sun heeft juwelier Robert Procop een heel jaar gewerkt aan 1 miljoen pond, zo’n 1,27 miljoen euro, kostende trouwringen. “Het zijn matchende rosé gouden ringen met een flinke diamant. En hun geloften zijn erin gegraveerd. Het is met het blote oog niet te zien, maar zij weten dat het er staat,” laat een bron weten.

Ondanks dat de trouwringen van Brad Pitt en Angelina Jolie nu af zijn, is de datum waarop het koppel ze aan elkaars vinger mag schuiven niet bekend. Zo ging het gerucht dat Brad en Angelina afgelopen weekend elkaar eeuwige trouw zouden beloven. Hierna wist de burgemeester van het dorpje vlakbij de villa van het stel de aandacht van de media te trekken door te zeggen dat ze komende zaterdag pas in het huwelijksbootje stappen. Kortom, het is alles behalve duidelijk wanneer Brad Pitt en Angelina Jolie gaan trouwen.

Foto via PRPhotos