Volgens de laatste geruchten willen Blake Lively en Ryan Reynolds trouwen. Kortom, hun relatie lijkt nu wel heel serieus te worden.

Een anonieme bron die een goede bekende is van Blake Lively en Ryan Reynolds heeft aan Radar Online verteld dat het stel wil trouwen. Zo laat de bron weten: “Ze zijn ontzettend verliefd. Ze hebben het er vaak over dat ze de rest van hun leven bij elkaar willen blijven. Het zou me niets verbazen als ze gaan trouwen.” Verder zegt hij ook dat Blake erg zeker van haar zaak is en totaal anders met Ryan is dan zij met vorige mannen was.

Toch hoeven we er niet op te reken dat Blake Lively en Ryan Reynolds elkaar heel snel het jawoord geven. Want de bron weet tot slot nog te vertellen dat ze de volgende stap pas willen zetten als ze er allebei helemaal klaar voor zijn.

Foto via PRPhotos