Het gerucht ging al even rond, maar is nu eindelijk bevestigd. Rihanna gaat een collectie ontwerpen voor River Island.

Hoewel het eerst hardnekkig ontkend werd, heeft River Island nu toch bekend gemaakt dat Rihanna een collectie voor de Britse modeketen gaat ontwerpen. Wat de zangers precies uit haar creatieve mouw gaat schudden is nog niet duidelijk. Maar als alles goed gaat, hangt er volgend jaar een lentecollectie van Rihanna in de rekken.

Ideale samenwerking

River Island is in ieder geval heel blij met de samenwerking. “We voelen ons vereerd dat we het eerste modemerk zijn dat op deze manier met Rihanna mag samenwerken. Rihanna is een stijlicoon, van street tot chic: ze geniet van mode. Zodra we de samenwerking met haar begonnen, wisten we dat dit een perfecte match zou zijn. Rihanna zal de collectie ontwerpen en wij zullen onze mode-ervaring met haar delen om een lijn te maken die haar fans fantastisch zullen vinden,” laat het merk in een persverklaring weten.

Ook Rihanna is helemaal in haar nopjes met de nieuwe deal. Zo zegt de zangeres: “Ik wilde al langere tijd een eigen collectie ontwerpen. River Island is hiervoor de perfecte partner en samenwerken met een Brits bedrijf trok me dan ook aan. Ik vind Londen erg inspirerend en River Island houdt ervan om plezier te hebben met mode. Ik kijk er naar uit om met hen samen te werken en iets heel bijzonders te creëren.”

Foto via PRPhotos