De nieuwe collectie van Zara TRF voor de zomer van 2012 ligt alweer in de winkel. Daarom een klein overzicht van deze leuke kledingstukken.

De Zara lijkt nieuwe kledingstukken uit de grond te stampen alsof het niks is, want ze komen om de haverklap met een heel nieuw lookbook. Camouflage, dieren en legerprints domineren dit keer de Zara TRF collectie voor zomer 2012, maar ook een beetje spijker en roze zijn te vinden in deze outfits.

Parka’s zijn hip en legerkleuren heb ik voor mijn gevoel nog te weinig in de winkels gezien omdat toch vooral de neonkleuren lijken te domineren. Eindelijk wat anders dus, en dat prijst voor de Zara TRF alleen mis ik wel de echte zomerkleding. Waar zijn de korte jurken en broekjes? Ik hoop nog steeds dat we mooi weer krijgen namelijk! Toch zitten er erg leuke items bij. Mijn favorieten zijn het roze jasje met studs en de rood wit gestreepte broek.

Nu wil ik graag ook nog jouw mening horen over deze Zara TRF collectie van zomer 2012. Is het hot of Not?

[bawlu_buttons]