Hoewel het pas anderhalve week bekend is dat Adele zwanger is, is nu ook uitgelekt wanneer de zangeres uitgerekend is. Adele zou namelijk al in september bevallen!

Adele bevalt waarschijnlijk in september van haar eerste kindje. Want volgens het Britse magazine Heat was de zangeres als 6 maanden zwanger toen zij plotseling op haar website liet weten dat zij en haar vriend Simon Konecki binnenkort ouders worden.

Hoewel 2 maanden misschien een beetje aan de korte kant lijken, zou het heel goed mogelijk kunnen zijn dat Adele inderdaad al zo snel bevalt. Zo besloot ze om niet naar Verenigde Staten te vliegen voor de Billboard Music Awards en dat terwijl ze maar liefst 12 prijzen had gewonnen. Verder verscheen ze een week later op het podium in een veel te grote jurk en een bron zegt dat Adele de afgelopen maanden amper de deur uitkwam waardoor ze haar geheim goed kon bewaren.

Foto via PRPhotos