Jim Bakkum en Bettina Holwerda verwachten pas in november een baby, maar ze kunnen al blauwe babykleertjes gaan inslaan. Het geslacht van de baby is namelijk bekend en de 2 verwachten een zoontje.

Volgens de 33-jarige Bettina Holwerda kijkt Jim Bakkum enorm uit naar de komst van hun baby. “Wat Jim betreft komt het jongetje liever vandaag dan morgen. Hij is door het dolle heen en zet alles aan de kant om mee te gaan bij bijvoorbeeld het maken van echo,” vertelt de blondine aan het AD. Toch hebben ze nog wel wat tijd nodig om de nodige voorbereidingen te treffen. Het stelletje is namelijk op zoek naar een nieuwe woning. “We blijven in Amsterdam, maar we willen groter wonen. De kinderkamer is er dus nog niet. Als we snel iets vinden, richten we daar de kamer in,” aldus Bettina.

Hoe het jongetje gaat heten, is nog een verrassing. “De naam weten we eigenlijk al heel lang, maar die houden we nog even voor ons hoor,” zegt de vrouw van Jim.

Foto via Twitter Jim Bakkum