Christina Curry is niet vies van een beetje aandacht. De dochter van Patricia Paay plaatste namelijk een pikante foto van zichzelf op Instagram, waar ze topless op staat en enkel een wit bikinibroekje aan heeft.

Het lijkt er op dat Christina Curry er alles aan doet om een beetje media-aandacht te krijgen. Als de media haar niet fotograferen, dan plaatst ze zelf wel sappige en pikante kiekjes op internet. Zo verscheen ze laatst nog met haar blote billen op Twitter en plaatste ze onlangs een naaktfoto van zichzelf op Instagram. Nu heeft Curry weer een halve naaktfoto van zichzelf op internet geplaatst. Op de foto zit ze topless op het strand van Ibiza en is ze van de zonsondergang aan het genieten.

Een schreeuw om aandacht? Of probeert ze op deze manier een naaktrapportage in de Playboy af te dwingen? Hoewel haar moeder in 2009 naakt in het mannenblad stond, ging het feestje voor de dochter van niet door. Of ze met de foto’s een plekje in de Playboy weet te bemachtigen betwijfel ik, maar ze krijgt nu in ieder geval weer een beetje media-aandacht.

Foto’s via Twitter