Spijkerjasjes zie je in verschillende soorten en maten, alleen ik weet nooit hoe ik ze moet combineren. Heb jij dit probleem ook of vind je dit kledingitem gewoon heel leuk? Kijk dan maar goed naar deze stijlinspiratie.

Op de foto’s zie je allemaal verschillende meiden die een spijkerjasje dragen. Sommige lijken op elkaar, andere absoluut niet. Je zult zien dat ze allemaal op een andere manier gestijlt zijn. De ene keer met een jurkje, de andere keer op een broek. Donkere, felle en lichte kleuren het wordt door deze meisjes met van alles gecombineerd.

En wat vind je van de foto’s, zorgen ze bij jou al voor de nodige inspiratie? Dat doen ze bij mij in ieder geval wel. Ook wil ik na het zien van deze afbeeldingen een nieuwe, namelijk eentje met een print op de achterkant.

Foto’s via Lookbook