Lana Del Rey is niet alleen een aanstormend talent in de muziekwereld, maar ook in de modewereld heeft zij een plekje weten te bemachtigen. Er gaan namelijk geruchten dat de zangeres het nieuwe gezicht van H&M wordt.

De zangeres van Video Games en Bron to Die, heeft haar carrière opgetild naar een hoger niveau. Ze staat niet alleen op het podium, maar ook voor de camera. Zo heeft ze al een modellencontract binnengesleept en stond ze laatst op de cover van de Britse Vogue en de Franse Glamour. Alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog eens een Mulberry tas vernoemd naar Lana Del Rey.

Als we de geruchten mogen geloven, wordt Lana Del Rey het nieuwe gezicht van H&M. Een betrouwbare bron heeft aan The New York Post verteld dat de zangeres nu in New York is voor een campagne shoot voor H&M.

Foto via Twitter