Wij zijn er totaal niet van gecharmeerd als een jongen alleen maar over zichzelf kan praten, er niet verzorgt uitziet en geen sprenkeltje humor heeft. Maar wat moeten wij echt laten tijdens een date als wij niet willen dat een jongen op ons afknapt?

Calorieën

Veel jongens schijnen het heel vervelend te vinden als een meisje constant calorieën aan het tellen is. Als je met hem uit eten gaat, kun je dus beter schaamteloos een boord kipsaté met patat bestellen in plaats van een salade. Hij vindt dat leuker dan dat je geobsedeerd bent door wat je naar binnen werkt.

Kleding

Er zijn ook heel wat kledingstukken die je tijdens je date beter in de kast kunt laten liggen. Zo zijn er veel jongens die een harembroek echt not done vinden. Ook huidskleurige panty’s en te strakke kleding vinden jongens niet erg aantrekkelijk.

Onverzorgd

Wij meiden vinden het een afknapper als jongens er niet verzorgt uitzien, maar zij knappen daar ook behoorlijk op af. Vooral lichaamshaar en zweetplekken worden door jongens gezien als een echte afknapper!

Te veel make-up

Veel jongens willen heel graag een fotomodel aan hun arm, maar ze willen niet dat het meisje teveel met haar uiterlijk bezig is. Die combinatie is toch een beetje zeldzaam denk ik. Veel jongens vallen ook op natural beauty’s. Te veel make-up op je gezicht vinden zij onaantrekkelijk.

Manvrouwen

Veel jongens houden niet van hele truttige meisjes, maar ze willen wel een graag een date die heel vrouwelijk is. Ongegeneerd boeren, scheten, bier drinken uit een flesje en grove opmerkingen maken kun je beter niet doen in bijzijn van jouw lover, maar dat spreekt wel voor zich denk ik!

Bezitterig

Bezitterig gedrag wordt door veel jongens niet op prijs gesteld. Ga hem na de date dus niet stalken met sms’jes! Als je hem eenmaal echt aan de haak hebt geslagen, doe dan niet moeilijk als hij een mannenavond heeft of wat met een vriendin afspreekt.

Praten over ex

Gespreksonderwerpen zijn een belangrijk onderdeel van een date. Het kan felle discussies en behoorlijke flaters opleveren. Vooral gesprekken over je ex worden niet gewaardeerd door jongens! Dit geldt overigens ook voor meiden. Bewaar die gesprekken maar voor jouw vriendinnen!