Topshop staat erom bekend dat zij regelmatig ontwerpers strikken voor een collectie. Deze keer is het de beurt aan de jonge Britse ontwerper JW Anderson.

JW Anderson draait nog niet zo lang mee in de modewereld, maar heeft zichzelf al snel neergezet als een veelbelovende designer. Hij heeft in 2008 een mannenlijn gelanceerd en ontwerpt pas sinds 2010 vrouwenkleding. Anderson is daarom ook heel blij met deze kans. “De samenwerking met Topshop geeft me de kans om een breder publiek aan te spreken met mijn ontwerpen. Het is belangrijk voor me dat mijn collecties bereikbaar zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in mode en ontwerp,” vertelt hij aan de Telegraph.

De collectie die Anderson gaat ontwerpen zal bestaan uit spijkerbroeken, breisels en buitenkleding, maar ook pennen, usb-sticks en vintage tijdschriften.

Foto’s via Style