Het EK is begonnen en onze eerste wedstrijd zit erop. Woensdag gaan onze mannen weer aan de slag en dan is het wel zo leuk om naar het Nederlands elftal op de bank of in de kroeg te kijken in een EK outfit. Daarom ben ik op zoek gegaan naar wat kledinginspiratie.

Om je op weg te helpen heb ik wat oranje kledingstukken en outfits in de kleuren van de Nederlandse vlag geselecteerd. Van alles komt voorbij en de nadruk wordt niet gelijk op het EK gelegd. Want voor de meisjes die de kleding aanhadden was het gewoon een alledaagse dag. Zo krijg je misschien ook wat leuke ideeen voor je normale garderobe.

Ideaal dus voor als je jouw outfit subtiel aan het EK wil aanpassen. Ik vind dat het meisje met het blauwe rokje en het rode colbertje er het leukst uitziet. Deel je mijn mening of haal je, je inspiratie meer uit andere foto’s?

Foto’s via Fabsugar, Leeoliveira, Lookbook, Myfashiontricks, Nothinglikefashion, Outoforder, Styleeyes en Tumblr