Kom jij ieder jaar met een stropdas, boek of een paar sokken aangezet op Vaderdag? Het is ook altijd moeilijk om leuke en originele Vaderdag cadeaus te verzinnen! Ik heb er daarom een paar voor jou op een rijtje gezet.

Voetbal kijken

Jouw vader wordt dit jaar extra verwend op 17 juni, want dan speelt Nederland namelijk tegen Portugal. Ontvoer hem op Vaderdag en neem hem mee naar een gezellige kroeg in de buurt of een groter evenement om voetbal te kijken. Je kunt natuurlijk ook zelf een gezellige voetbalavond organiseren!

Gadgets

Mannen zijn gek op gadgets. Nu is het misschien een beetje duur om een tablet of een surround sound voor hem te kopen, maar je kunt hem wel leuke accessoires cadeau geven met Vaderdag. Denk maar aan standaard voor de Ipad, boxjes voor zijn Ipod of een mooie hoes voor zijn laptop.

Barbecue

Volgens mij zijn er geen mannen die niet van barbecueën houden. Hier worden alle vaders wel blij van! De zomer staat weer voor de deur, dus trakteer hem op een barbecue pakket inclusief bier of wijn, een schort, keukengerij, een barbecue kookboek en alle andere benodigdheden. Je kunt het eigenlijk zo gek maken als je zelf wil!

Bier

De meeste mannen zijn dol op bier. Verwen je vader daarom met een workshop bier maken of een bierproeverij! In Amsterdam kun je ook bierproeven in het donker. Jouw vader kan dan testen of hij zijn favoriete merk er uit kan halen door het alleen te proeven. Heb je een klein budget? Organiseer dan een high beer in plaats van een high wine of high tea. Haal diverse bieren in huis, maak lekkere hapjes en nodig heel het gezin uit! Dit Vaderdag cadeau zal zeker letterlijk en figuurlijk in de smaak vallen!

Graveren

Geef je vader een persoonlijk cadeau en laat een mooie tekst of namen graveren in een voorwerp. Wat je kiest, ligt helemaal aan de interesses van jouw vader. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een Zippo, sieraad, fotolijst, wijnkist of bierglas.

Auto’s

Veel mannen zijn naast bier en voetbal, ook gek op auto’s. Trakteer je vader daarom op een unieke belevenis. Op internet zijn verschillende uitjes te vinden waar jouw vader vast heel blij van wordt. Denk maar aan een antislip cursus, scheuren in een Ferrari of off-road rijden in een jeep.

Fotocadeau

Op veel websites kun je een foto laten afdrukken op spullen. Wil je iets origineler dan een agenda, canvas doek, kalender of fotoalbum? Ontwerp dan een persoonlijke Ipad hoes. Je kunt een mooi design kiezen en het laten bedrukken met een foto!

Sportief

Heeft jouw vader nog een goede conditie en is het een sportieve man? Dan kan je hem een sportief uitje cadeau geven met Vaderdag. Er zijn een tal van originele en unieke activiteiten te boeken. Bijvoorbeeld surfen, skydiven, flyboarden of powerkiten. Als je je vader echt een grappig, uniek en uitdagend cadeau wil geven, kun je hem ook meenemen naar een echte wipe out baan. Je kent het vast wel van televisie, een baan vol water, glijbanen en obstakels dat bijna onmogelijk is om af te leggen. Dat wordt vast een hilarische middag!