Justin Bieber heeft vandaag weer een nieuw nummer uitgebracht, namelijk All Around The World. Deze track heeft hij samen opgenomen met de Amerikaanse dj en rapper Ludacris.

Zo te zien heeft Justin Bieber zijn tienerhits achter zicht gelaten en richt hij zich nu op een ander genre. Het nummer heeft meer weg van de stijl dan Ludacris, dan die van Bieber. De 18-jarige heeft al eerder een nummer opgenomen met Lucacris. In 2010 brachten zij namelijk het nummer Baby uit. De nieuwe track is geproduceerd door de Canadese productie en songwriters maatschappij The Messengers. Deze producer heeft al eerder nummers gemaakt voor Chris Brown, Jason Derulo en Prince Royce.

Het nummer staat op zijn nieuwe album, die 19 juni wordt uitgebracht. We moeten dus nog wel even wachten op de videoclip. Normaal ben ik niet zo’n Bieber-fan, maar dit nummer vind ik wel oké. Wat vinden jullie van All Around The World?

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=gyN3fveYmjw[/pro-player]

Foto’s via PRphoto’s