Afgelopen weekend mochten Michelle en ik op persreis met vliegtuigmaatschappij Vueling naar La Coruña in Spanje. We sliepen in een prachtig hotel, snoven wat van de plaatselijke cultuur en het uitgaansleven op. En natuurlijk hebben we er ook veel gewinkeld!

We hebben ontdekt dat er goed valt te winkelen in La Coruña. Natuurlijk zaten er de Mango, Zara en Bershka, maar we kwamen ook tal van, voor ons onbekende kledingwinkels tegen zoals Blanco en Stradivarius. Deze vind ik om eerlijk te zeggen leuker, want anders had je net zo goed in Nederland kunnen gaan shoppen! Onze Spaanse reisleider Daniël nam ons ook mee naar plekken waar leuke, aparte kleding verkocht werd. Zo kwamen we terecht in twee vintagewinkels en een shop met vrij dure kleding.

Willemijn


Je begrijpt waarschijnlijk al dat we het een en ander gekocht hebben daar. Ik ben een witte vintage trui, kort tuinbroekje, gestreept hemdje en een paar open pumps van Stradivarius rijker. Zie het resultaat op de bovenstaande foto’s.

Michelle


Ik heb vooral gewinkeld bij de grote Spaanse modeketens die wij niet in Nederland hebben. Blanco en Stradivarius waren mijn favoriet! Deze winkels zijn vergelijkbaar met H&M, Bershka en TRF van Zara. Bij deze winkels heb ik een riem, Ipod hoesje en een rode blazer gekocht. Op de heenweg scoorde ik op het vliegveld van Barcelona een gebroken witte tas.