Elke dag ontbijten is iets wat er bij mij nog weleens inschiet. Om dit voortaan te voorkomen ben ik op zoek gegaan naar leuke tostimakers, want ik hou ontzettend van tosti’s.

Wat dacht je van een leuke tosti met I Love U erop? Dit kan ook een leuke verrassing zijn voor je vriend of een vriendin als je hem of haar ontbijt op bed gaat maken. Als je een Hello Kitty of Mickey Mouse fan bent, zijn ze ook als tostimaker verkrijgbaar. Ben je een keer met de verkeerde been uit bed gestapt, dan maakt de blije lach van Spongebob Squarepants op je tosti je dag weer goed. Voor de Star Wars fans is er ook een grappige tostimaker met de Darth Vader erop.

Ik had zelf een Spongebob Squarepants tostimaker, maar die is helaas na een tijdje kapot gegaan en nu heb ik een standaard exemplaar. Wat vind jij van deze tostimakers?