De laatste week van de Fanta Chase is van start gegaan. Dat houdt dus in dat je nog maar een paar dagen hebt om kans te maken op een feest ter waarde van 4.000 euro!

Andy had afgelopen week zijn Fanta flessen weer werkelijk overal verstopt. Zo kon je ze vinden op allerlei websites, in posters en in banners. Hoewel iedereen zijn best deed om zoveel mogelijk flessen te verzamelen, gaan net zoals vorige week alleen de top 3 chasers door naar de finale in Walibi Holland. De winnaars van de Fanta Chase week 2 zijn:

  1. Quinten met 74 flessen
  2. Robbin met 70 flessen
  3. Peter met 58 flessen

Finale Fanta Chase

Wil je ook nog kansmaken op het feest? Dan heb ik goed nieuws. Er zijn deze week nog genoeg flessen te vinden, dus houd Fantachase.nl en Twitter @FantaChaseAndy goed in de gaten voor hints. Om je alvast een stapje dichter bij de finale te brengen, vind je hier je eerste fles!

Advertorial

Fanta3