Lady Gaga weet heel goed hoe ze mensen moet choqueren. Nadat ze tijdens de MTV VMA’s een vleesjurk droeg, was iedereen in rep en roer. Nu de discussie weer is overgewaaid, verscheen Lady Gaga voor de tweede keer in een vleesjurk op het podium.

Tijdens een concert in Tokyo liet Lady Gaga haar fans weer achteroverslaan door in een vleesjurk op het podium te verschijnen. PETA, vegetariërs en andere tegenstanders hoeven zich deze keer niet druk te maken. Het jurkje is namelijk niet gemaakt van echt vlees. Daarom zal Gaga’s outfit deze keer voor minder ophef zorgen dan in 2010. Toch heeft de kunstzinnige zangeres haar fans en de media weer verbaasd met haar look.

Ondanks dat ze nu in een plastic versie van de vleesjurk op het podium stond, was Gaga wel fan van het origineel. Toen de omstreden jurk het gesprek van de dag was, verdedigde zij het tijdens interviews. Ze zei dat het jurkje bestond uit goedkoop vlees en ontzettend comfortabel zat. Het origineel hangt nu in de Rock ‘n Roll Hall of Fame in Ohio.

Foto via PRphotos en Facebook Lady Gaga