Veel meiden vallen altijd op hetzelfde type jongen. Wat heb jij het liefst? Een lieve, stoere, romantische, grappige, knappe of slimme vriend? Ik heb zeven types voor jou op een rijtje gezet! Op welk type jongens val jij?

Metrojongen

Hij ziet er altijd leuk uit, vindt het niet erg om met je te winkelen en staat soms langer voor de spiegel dan jij. De metroman is heteroseksueel, maar heeft wel wat vrouwelijke trekjes. Hij ligt graag onder zonnebank, gebruikt crèmepjes voor zijn gezicht en hij heeft bij elke outfit andere sneakers. Deze jongen is onweerstaanbaar omdat hij er altijd good looking uitziet. Een nadeel aan dit type is dat hij misschien vrouwelijker is dan jij.

Beste vriend

Deze jonge is lief, zorgzaam en grappig. Jullie hebben de grootste lol samen, je kunt uren met hem praten en hij komt zijn afspraken na. Hij is erg sociaal en heeft veel contacten, maar heeft nooit een vriendinnetje. Dit type is boyfriend materiaal omdat hij erg vriendelijk en lief is. Het is dus een goede catch waar je een serieuze relatie mee kan hebben. Bij deze jongen moet je wel oppassen dat je geen broer/zus relatie krijgt!

Romanticus

Wil jij het liefst een vriend die de deur voor je open houdt? Een diner bij kaarslicht voor jou regelt en jou meeneemt naar een romantische comedy in plaats van een actiefilm. Dan val jij op de romanticus. Dit type is populair onder meiden omdat hij heel lief is en laat blijken dat hij van zijn vriendin houdt. Het enige minpuntje aan de romanticus is dat hij soms wat plakkerig kan zijn.

Macho

Val jij op knappe jongens die jou helemaal inpakken, zelfverzekerd zijn en veel vrouwen achter zich aan hebben lopen? Dan val jij op machotypes. Dit type heeft soms korte relaties, maar is meestal vrijgezel. Deze jongen is onweerstaanbaar omdat ze veel zelfvertrouwen heeft. Een afknapper bij de macho is dat  ze vaak vol van zichzelf is. De macho kan je het best versieren door hard to get te spelen. Gooi jezelf niet voor zijn voeten, want dat is hij wel gewend.

Nerd

Hij is slim, grappig, lief, haalt goede cijfers en zonder bril is hij best leuk! Ik heb het over de nerd. Deze jongen is onweerstaanbaar omdat zijn intelligentie hem sexy maakt! Helaas zijn de meeste nerds wel erg verlegen en worden ze zenuwachtig van meisjes. Wil jij hem versieren? Knoop dan een goed gesprek met hem aan over een intellectueel onderwerp.

Bad boy

De bad boy is avontuurlijk, onvoorspelbaar en zorgeloos. Dit type weet zichzelf altijd in de problemen te brengen, maar dat schrikt hem niet af. Bad boys zijn onweerstaanbaar omdat zijn imago toch best aantrekkelijk is. Wel moet je altijd op je hoede zijn bij dit type. Hij is erg onvoorspelbaar en sommige dingen wil je misschien liever niet van hem weten.

De mannelijke jongen

Gek op bier en auto’s, handig, ongeschoren en breed. Dat zijn de kenmerken van mannelijke jongens. Dit type is aantrekkelijk omdat mannelijkheid toch wel erg sexy is! Jammer dat hij niet veel begrijpt van meisjes en niet tactisch is in het geven van complimentjes!