Dat Rihanna gek is op feesten en alcohol, is geen nieuws. Maar afgelopen maandag is de 24-jarige zangeres na een avondje flink feesten, tijdens het Costume Institute Gala, in het ziekenhuis belandt.

Rihanna was, na een iets te wild feestje, uitgeput en uitgedroogd in het ziekenhuis opgenomen. Het nieuws kwam naar buiten door een oplettende fan die vroeg waarom ze zo stil was op Twitter. De ster deed niet geheimzinnig over haar feestgedrag, en twitterde een foto van haar arm aan het infuus. Gelukkig viel haar toestand mee, want na een paar uur mocht ze alweer het ziekenhuis verlaten.

De familie en vrienden van Rihanna maken wel zich grote zorgen over haar uitgaansleven. “Rihanna is gek op feesten, maar de afgelopen maand is ze een beetje doorgeslagen. Ze drinkt elke dag en ze praat vaak over wiet roken. Iedereen vraagt haar om het rustiger aan te doen, en therapie te overwegen,” vertelt een bron aan Star magazine.

Foto via Twitter Rihanna