The Fanta Chase is in volle gang! Er werd afgelopen week druk gezocht naar de naar de Fanta flessen om zo kans te maken op een feest van 4.000 euro.

Andy had zijn Fanta flessen werkelijk overal verstopt. Je kwam ze tegen op allerlei websites waaronder Youtube en Facebook, op banners, maar ook op abri posters op straat. Hoewel iedereen zijn best deed om zoveel mogelijk flessen te verzamelen, gaan alleen de top 3 chasers van deze week door naar de finale in Walibi Holland. De winnaars van de Fanta Chase week 1 zijn:

  1. Robbert met 44 flessen
  2. Nick meet 43 flessen
  3. Frank met 42 flessen

Win een Fanta feest van 4.000 euro

Wil jij ook kansmaken op een feest van 4.000 euro? Dan heb ik goed nieuws, want deze week is er weer een nieuwe Fanta Chase. De winnaars van alle 3 de rondes strijden op 2 juni in Walibi Holland voor een spetterend feest.

Om een eigen Fanta feest te winnen moet je weer zoveel mogelijk flessen verzamelen. Andy geeft regelmatig hints op Fantachase en via Twitter @FantaChaseAndy, maar om je alvast een beetje op weg te helpen vind je hier jouw eerst fles voor de tweede Fanta Chase.

Advertorial

Fanta2