Natuurlijk is het leuk om jouw moeder een mooi cadeau te geven met Moederdag, maar samen iets beleven is nog veel leuker. Verras je moeder met een uitje zoals een beautymiddag of een leuke workshop. Ik heb voor jou 10 leuke moederdagcadeaus op een rij gezet.

Hot chocolate massage

Bij verschillende beautycentra in Nederland kun je een hot chocolate massage boeken. Je wordt van top tot teen in gemasseerd met gesmolten chocolade. Het is een bijzondere ervaring en zeer ontspannend. Hier wordt jouw moeder vast heel blij van! Een hot chocolate massage kost rond de €40.

Lachmeditatie

Houdt jouw moeder van ontspanningsoefeningen en yoga? Geef een uniek moederdagcadeau en neem haar mee naar een workshop lachmeditatie. Tijdens deze meditatie zal je voluit lachen zonder enige reden. Bij deze sessie worden er gelukshormonen geproduceerd waar je veel energie van krijgt. De workshop kost meestal rond de €15.

High wine of high tea

Trakteer jouw moeder op een lekkere high wine of high tea. Dit kun je in veel restaurant en chiquere lunchrooms doen voor ongeveer €20 per persoon. Een high wine of high tea in het chique Kurhaus in Scheveningen is ook een leuke tip. Met uitzicht op het strand kan je genieten van lekkere hapjes en drankjes! Daarnaast kun je er gelijk een dagje Scheveningen aan vastplakken.

Cupcakes maken

Houdt jouw moeder van taarten, koekjes en cakejes bakken? Neem haar dan mee naar een workshop cupcakes maken. Op verschillende plekken in Nederland kun je onder professionele begeleiding cupcakes maken en decoreren. Meestal kost dit rond de €30 per persoon.

Theater

Is jouw moeder gek op cabaret of theater? Neem haar dan gezellig mee naar een leuke voorstelling. Als je iets meer te besteden hebt, is een musical ook altijd een geslaagd uitje.

Workshop persoonlijke make-up

Organiseer een heerlijk vrouwendagje en neem je moeder mee naar een workshop persoonlijke make-up. Bij deze workshop krijg je professionele make-up advies, wordt je opgemaakt, leer je het zelf aanbrengen en krijg je make-up spullen die bij jou passen. Deze workshop kost doorgaans rond de €60 per persoon.

Wadlopen en wellness

Heb jij een sportieve moeder? Verras haar dan met een sportief moederdagcadeau! Voor €27,50 per persoon kun je met je moeder gaan wadlopen: een wandeling over de zee wanneer het water is terug getrokken. Daarna kunnen jullie samen tot rust komen in de wellness.

Sushi maken

Als jouw moeder gek is op sushi is dit het perfecte uitje! Na deze workshop hoeft zij namelijk niet meer naar een restaurant voor sushi. Tijdens deze workshop leer je onder professionele begeleiding eenvoudige en ingewikkelde sushi te maken. Deze workshop kost rond de €50.

Budget uitjes

Wil jij jouw moeder verassen maar heb je niet veel te besteden? Dan kun je natuurlijk ook alternatieven verzinnen. Organiseer zelf een lunch, high wine, high tea of diner. Haal lekker wijnen of andere drankjes in huis, maak lekkere hapjes, decoreer de tafel en je hebt een perfect moederdagcadeau! Je kunt ook zelf een beautymiddag organiseren, haar meenemen naar de film of een strand wandeling maken.