Heb je zin om je kledingkast eens opnieuw aan te vullen? Neem dan een kijkje bij Vero Moda want de collectie voor lente 2012 ligt in de winkels.

In de Vero Moda collectie voor lente 2012 zitten broeken, shorts, rokjes, playsuits, tops, jassen, jacks en colbertjes. Ook zie je veel pasteltinten, drukke prints, leer, spijkerstof, wit doorschijnende stof en zwart voorbij komen. Verder zijn er nog verschillende T-shirts met teksten en foto’s.

Vero Moda is een van mijn favoriete kledingketens en ik ben ook weer fan van deze collectie. Eigenlijk vind ik elk kledingstuk wel leuk, maar de colbertjes zijn mijn favoriet. Ook de spijkerjasjes vind ik erg mooi. Wat vind jij van de Vero Moda collectie voor lente 2012?

[bawlu_buttons]

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=m7pxm1fVbFw[/pro-player]