Heb jij al plannen voor de zomervakantie? Wat dacht je van een werkvakantie in bijvoorbeeld Mexico, New York of China? Want op deze manier zie je niet alleen de mooiste plekken ter wereld, je bouwt ook nog eens je CV op!

Met It’s Alive Travel kun je werken en gratis vakantie vieren tegelijk in alle hoeken van de wereld. Vlieg bijvoorbeeld de wereld over met een Floral Designer, ga de Nederlandse roos promoten in China of zet een social media netwerk op in Mexico. Of je nu heel creatief bent of juist technisch, welke opleiding je ook volgt, waar je ook naartoe wilt, er is altijd een werkvakantie die bij je past.

Alle werkvakanties van It’s Alive Travel zijn gratis. Dit houdt in dat de reiskosten en overnachtingen worden vergoed. Als je je verblijf wilt verlengen met extra vakantiedagen, dan kan dat ook. De verblijfskosten komen dan wel voor je eigen rekening.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=3-jMt8mAdSs[/pro-player]

Zie je een gratis werkvakantie wel zitten? Op Itsalivetravel.nl kun je er een uitzoeken die bij jou past. Als je jouw interessegebied en het land waar je naartoe wilt hebt ingevuld, dan krijg je een overzicht met alle mogelijke opties. Vervolgens kun je je aanmelden. Klinkt goed? Dat dachten wij ook. Schrijf je nu in en plan je reis op itsalivetravel.nl!

Advertorial
werkvakantie