Na Versace, Marni en Jimmy Choo heeft H&M ditmaal zijn oog niet laten vallen op een modehuis, maar op een Fashion Director. Want Anna Dello Russo gaat een collectie ontwerpen voor H&M.

H&M heeft Anna Dello Russo, Fashion Director at Large bij de Vogue Japan, gestrikt voor een nieuwe samenwerking. Het mode-icoon is door de keten gevraagd om een accessoirecollectie te ontwerpen. Het resultaat zijn tassen, schoenen, sieraden, zonnebrillen en een trollykoffer die H&M beschrijft als speels, verfijnd en vooral glamorous.

De extravagante Anna Dello Russo is erg blij dat ze voor H&M aan de slag mag. “Ik wilde bijzondere accessoires ontwerpen die nergens anders te vinden zijn. Als stylist weet ik dat accessoires essentieel zijn en elke outfit een persoonlijke touch geven. Met deze items kan iedereen een doodgewone dag veranderen in een fantastische fashion-dag,” vertelt ze.

Ik ben tot nu toe niet erg onder de indruk van de accessoires. De gouden kleur is voor mij iets te veel van het goede. Maar als jij wel wat ziet in de collectie, dan moet je nog even geduld hebben. De accessoires van Anna Dello Russo voor H&M zijn pas vanaf 4 oktober te koop.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=g5Zfd7MhMHw[/pro-player]