Volgens mij heeft Hello Kitty haar geduchte concurrent Garfield nu echt voorgoed verslagen. Er was al van alles van dit schattige poesje. Van taarten tot aan  tatoeages,  maar nu zijn er in Taiwan zelfs Hello Kitty vliegtuigen! Veel gekker moet het niet worden.

De internationale luchthaven van Taoyuan in Taiwan heeft een wel erg aparte manier bedacht om meer klanten te trekken. Ze hebben vliegtuigen helemaal in Hello Kitty stijl gemaakt. Op de buitenkant van het vliegtuig is het figuurtje heel groot getekend en bij binnenkomst zie je een helemaal roze inrichting met afbeeldingen van deze leuke poes. Zelfs het eten is in bijpassende vormpjes gemaakt. Ook is er een aparte roze kaartenapparaat waar je zelf kunt inchecken voor een reis met het Hello Kitty vliegtuig.

Het is misschien wel een klein beetje fout en overdreven, maar als klein kind kun je toch alleen maar dromen van een vliegtuig helemaal in het teken van je favoriete televisiefiguur en sommige mensen vinden Hello Kitty nu nog steeds helemaal geweldig. Zo zag ik net een dame voorbij komen op Hello Kitty sokken. Zelf heb ik nooit echt iets gehad met Hello Kitty, ook niet toen ik jonger was. Ik was meer een Power Ranger meisje.