Heb je binnenkort iets te vieren of heb je gewoon zin in een geweldig feest? Dan heb ik goed nieuws. Je kunt nu een eigen Fanta feest ter waarde van 4.000 euro winnen!

Andy is on the run en heeft onderweg bijna 400 Fanta flessen verstopt. Verzamel jij de meeste flessen? Dan maak je kans op je eigen Fanta feest van 4.000 euro. Andy heeft zijn flessen werkelijk overal verstopt. Zo vind je ze op Youtube, Facebook, Hyves en allerlei andere websites. Maar je komt ze ook tegen op posters op straat, banners en op Fanta samplinglocaties.

Flessen verzamelen

Als je een Fanta fles vindt, kun je deze direct aan je verzameling toevoegen. Online doe je dit door erop te klikken en op een poster door de QR code met je mobieltje te scannen. Om je een beetje te helpen, geeft Andy regelmatig hints op Fantachase.nl en via Twitter @FantaChaseAndy. Maar pas op, anderen kunnen je flessen weer afpakken.

Als jij de meeste flessen verzamelt, dan mag je samen met 2 vrienden meedoen aan de finaledag op 2 juni in Walibi Holland. Win je daar de finale, dan feest jij met je vrienden op je eigen spetterende Fanta feest.

Kortom, het is tijd om flessen te gaan verzamelen en hier vind je alvast de eerste. Succes en Have Fun!

Advertorial

Fanta