Emma Watson is bekend geworden met haar rol van Hermelien in de vele Harry Potter films. Daarnaast was ze ook het gezicht van Burberry. Kijk mee naar de kledingstijl van Emma Watson.


Emma Watson is nog maar net 22 jaar oud, daarom vind ik deze saaie zwarte jurk veel te ouwelijk voor haar. In deze lange jurk van Valentino met een ruche over één schouder ziet Emma er een stuk frisser uit.


Emma draagt ook graag korte jurkjes met pumps. Zoals dit lichtroze jurkje van Hakaan met cut-outs aan de zijkanten dat ze draagt met nude pumps. Het witte jurkje van Marchesa is met kralen bezet langs de hals en op de schouders en wordt gedragen met zilveren pumps.


Emma is op haar mooist in een grote baljurk, zoals deze strapless grijsblauwe jurk van Oscar de la Renta waarvan de rok bestaat uit meerdere laagjes. De andere jurk is ook strapless, maar dan met een linnen top een grote glimmende rok in roestbruin van Bottega Veneta.

Wat vind jij van de kledingstijl van Emma Watson?

[bawlu_buttons]

Foto’s via PRPhotos