Ik heb goed nieuws voor alle Primark fans, want de Primark collectie voor lente 2012 ligt in de winkels. Kijk dus snel mee als je houdt van budget shoppen.

In de lente 2012 collectie van Primark draait alles om vrouwelijkheid. De kleding is geïnspireerd op de jaren 50 en 60. Je ziet zowel pasteltinten als felle kleuren. Ook komen er veel neutralen kleuren in terug. In het assortiment zitten vooral veel blousjes, tops, rokjes met plooien, colbertjes, jassen en shorts. Verder bevat de lijn ook veel nieuwe accessoires.

Ik heb de kleding van de Primark nooit echt geweldig gevonden. Toch vind ik de pastelkleurige colberts en broeken wel leuk. Ook de schoenen en accessoires zijn best mooi. Wat denk jij van de Primark collectie voor lente 2012?

[bawlu_buttons]

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=VNB_fvTFT-w&feature=BFa&list=PL33C9CBC3F7F8B156&lf=plcp[/pro-player]