Veel meiden doen veel moeite om er zo mooi mogelijk voor de dag te komen, maar het Oekraïense model Valeria Lukyanova doet er alles voor om er perfect uit te zien. Sterker nog, het model lijkt sprekend op Barbie.

De Nederlandse Barbie die wij kennen uit Oh Oh Cherso is er niets bij. Valeria Lukyanova lijkt met haar slanke lichaam, blonde haar, gebruinde huid, te grote borsten, dunne taille, dikke laag make-up en de nodige plastische chirurgie sprekend op een barbiepop. Het uiterlijk van het model is zo onrealistisch, dat veel mensen denken dat haar foto’s flink bewerkt zijn met Photoshop. Op internet wordt er zelfs gespeculeerd over een Barbie project van kunstenaars.

De Oekraïense Barbie is erg populair geworden met haar uiterlijk. Ze heeft namelijk op Facebook meer dan 12.000 fans. Ook zijn haar filmpjes op Youtube wereldwijd meer dan 1,5 miljoen keer bekeken. Blijkbaar zijn er veel mensen die haar interessant vinden. Ik vind het maar een beetje vreemd dat dit model zo erg haar best doet om op Barbie te lijken. Het zou in ieder geval nooit mijn ambitie zijn. Wat vind jij van Valeria Lukyanova?

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=12tMkcvHPic[/pro-player]