Wil je helemaal los gaan met Koninginnedag of ben je juist op zoek naar een klein detail in het oranje of rood, wit, blauw? Neem dan eens een kijkje bij deze leuke accessoires voor Koninginnedag die ik voor je gevonden heb.

Om goed voorbereid te zijn deze Koninginnedag wilde ik eens weten wat er allemaal online te vinden is aan producten die het oranjegevoel versterken. Ik heb een paar leuke dingetjes gevonden. Zoals een sjaal, maar ook nagellak en zelfs bretels die passen bij jouw outfit voor 30 april.

Zelf wil ik de Pieces panty sowieso gaan halen. Ik vind de rood wit blauwe streep geweldig. Alleen is het nog afwachten of het mooi weer wordt met Koninginnedag, want als het gaat regenen is deze natuurlijk te koud! Ook de nagellak van Herôme in rood, wit, blauw en oranje vind ik erg nice. Dat wordt even met vriendinnen regelen dat we alle 4 een ander kleurtje kopen!