Ben jij stressbestendig en houd jij je hoofd koel in chaotische situaties? Durf jij in te grijpen als dat nodig is? Dan is de mbo- of hbo-opleiding van de politie iets voor jou.

Omdat een ongeluk vaak net zo heftig als onverwacht is, leer je op de Politieacademie hoe je in verschillende situaties moet handelen. Of je direct hulp verleent of eerst voor veiligheid zorgt. Je wordt opgeleid tot politieagent, waarbij je je persoonlijkheid steeds verder ontwikkelt.

Politieopleidingen

Politieopleidingen zijn er op verschillende niveaus, van mbo tot en met hbo master. Elke opleiding leidt op voor een andere functie van surveillant tot recherchekundige. Tijdens de opleiding ben je in dienst van een politiekorps en krijg je een salaris. Waardoor je een opleiding en baan ineen hebt.

Bezit jij de juiste eigenschappen en mentaliteit voor het politiewerk? Screen jezelf en check of jij het in je hebt om agent te worden.

Advertorial

Politie