Nog even en dan is het weer 30 april. Ja, de dag van het jaar dat we ons allemaal lekker enthousiast in het oranje hullen. Ik ben al vast op zoek gegaan naar leuke kleding voor Koninginnedag.

We hebben er geluk mee dat oranje in de mode is dit jaar. Zo is er meer leuke kleding voor Koninginnedag dan normaal te vinden. Ik heb een paar shirtjes en jurken voor je gevonden die perfect zijn voor 30 april.

Zelf vind ik het mouwloze hemdjurkje en het T-shirt van Only het leukst. Puur omdat hier ook echt het rood, wit, blauw van Nederland subtiel in terugkomt. Dat je het speciaal voor Koninginnendag hebt gekocht straalt er vanaf. De andere oranje items en de witte shirts kun je ook door de rest van het jaar dragen. Behalve het jurkje met de vlag er op natuurlijk want die gaat mij dan weer net iets te ver.