Buiten is het nog koud voor de tijd van het jaar, maar Zara heeft de zomerkleding van TRF al lang in de winkels liggen. Tijd voor een kijkje bij de Zara TRF collectie lente 2012.

In de Zara TRF lentecollectie van 2012 zien we veel vale spijkerstofjes, bloemen, kant, leger tinten en felle neon kleuren terug van knalroze tot felgeel. Volgens Zara kan het allemaal deze zomer. Kledingstukken die veel in de collectie terugkomen zijn shorts, bloezen, jurken, jasjes en vooral blazers en af en toe een leren jasje.

Kant, bloemen en neon lijken de trends voor de zomer van 2012 te zijn. Overal waar je in de winkels kijkt, zie je het voorbijkomen. Het is dus niet erg origineel van de Zara. Alleen kan ik niet zeggen dat ik het heel erg vind. Kant is al een aantal jaren in, maar ik kan er geen genoeg van krijgen. Daarnaast vind ik het superleuk dat er neon kleuren in zijn deze zomer. Eindelijk een keer wat anders. Alleen met de bloemetjestrend heb ik niet zoveel, maar dit heeft er meer te maken dat ze schattig maken en ik me liever stoer kleed. Wat vindt jij van de Zara TRF collectie lente 2012?

[bawlu_buttons]