Ben je je vriend zat, maar wil je zijn hart niet breken? Zorg dan gewoon dat hij jou niet meer leuk vindt! Ik vertel je hoe je hem kwijtraakt in 5 stappen.

Shoppen


Ga gezellig met hem shoppen! Pas alles in de winkel en sla geen enkele winkel over. Ga als je bijna overal geweest bent, ga dan terug naar de eerste winkel. Je moet dat ene topje, wat je al gepast hebt echt nog een keer passen, om het vervolgens niet te kopen. Laat hem al je tassen dragen en blijf lekker lang rondhangen in elke winkel.

Stalk hem


Stuur hem de hele dag sms’jes, ’s ochtends vroeg en ’s nachts. Zeker als hij met zijn vrienden is. Plaats ook zijn Facebook en Twitter vol met hartjes. Bel hem een paar keer per dag, zonder reden en ga dagelijks naar zijn huis om hem te verrassen. Natuurlijk moet je wel boos worden als hij niet heel erg enthousiast reageert op je 5e telefoontje.

Zing mee


Als je lang met hem in de auto moet zitten, zing je elk nummer mee met de radio. Je kunt eigenlijk niet vals genoeg zingen. Zet meisjes nummers op waar hij echt een hekel aan heeft, maar zijn lievelingsnummer meezingen, kan het voor hem ook goed verpesten.

Jaloers


Maak hem jaloers! Niet alleen door met andere mannen te flirten, maar ook omdat je bijvoorbeeld een betere opleiding of baan hebt. Wrijf het erin dat je een betere tv of computer hebt, of meer geld. Veel mannen kunnen er slecht tegen als hun vriendin het beter doet dan zij zelf.

Koosnaampje


Verzin een schattig, totaal niet mannelijk koosnaampje voor hem die je altijd gebruikt. Noem hem zo waar zijn vrienden of ouders bij zijn. Doe lekker kinderachtig en zeg het met een schattig stemmetje. Hij zal zich echt kapot gaan ergeren.

Foto’s via Weheartit, Thegloss, Timesofindi en  Sheknows