Buiten wordt het langzaam steeds warmer. Nog even en de zomerjas kan weer uit de kast. Nog fijner is het natuurlijk om een nieuwe te kopen en daarom vind je hier 12 leuke zomerjassen.

De afgelopen jaren was vooral de traditionele trenchcoat de musthave voor de lente. Deze jas is nu nog steeds erg hip, maar er komen steeds meer variaties op.  Populair zijn modellen zonder knopen en met ritsen. Ook heeft deze regenjas dit jaar een geduchte concurrent, namelijk de capri. Beide jassen zijn veel te vinden in verschillende blauw- en bruintinten. De Capri zie je ook nog veel in het olijf en legergroen.

Om je een beetje te helpen in je zoektocht naar de perfecte jas voor het voorjaar, heb ik een aantal wel erg leuke exemplaren voor je op een rijtje gezet. Al deze modellen zijn te bestellen bij Nelly. Gebruik de kortingscode NELLYkorting12 en krijg 10% korting! Klik hier om te bestellen.