De Nederlandse ontwerper Maarten van der Horst is door Topshop gevraagd om een collectie te ontwerpen.  Maar wie is deze Maarten eigenlijk?

Een ontwerper van eigen bodem, Maarten van der Horst, mocht een paar kledingstukken voor modeketen Topshop ontwerpen. De inspiratie voor deze kleine collectie haalde Maarten vooral uit drukke Hawaï- prints en oude petticoats. Zijn kleding, versierd met bloemenprint, is over een week te vinden bij Topshop. Gelukkig voor ons is de collectie ook online te bestellen.

Over Maarten van der Horst

Maarten van der Horst is nog maar 28 jaar jong. Hij is een paar jaar terug afgestudeerd aan Artez hogeschool voor de kunsten, liep stage bij het Franse Chloé en behaalde een modemaster op het Central St. Martins in Londen. Zijn collectie is al een paar keer te zien geweest tijdens de Londen Fashion Week. Hier kenmerkte de drukke bloemenprints en tweedehands petticoats ook zijn laatste show.