Als je een bh draagt is het meestal de bedoeling dat deze niet wordt gezien. Natuurlijk heb je altijd uitzonderingen die wel graag met hun bh pronken. De volgende 7 vreemde bh’s zijn dan ook om gezien te worden.

Altijd je vissen mee

Je hebt geen vissenkom meer nodig en je kan je vissen altijd meenemen. Het lijkt me alleen niet zo’n slim idee, want dit kan zo kapot gaan!

Losse handjes

Ik ben ervan overtuigd dat heel veel mannen en jongens wensten dat hun handen hier zaten.

Volgend nummer graag

Met deze iPod bh ga je via een knop op je borst verder naar een ander nummer.

Kraan bh

Ik weet niet wat de bedoeling van deze bh is, maar het ziet er in ieder geval vreemd uit en volgens mij is die ook zwaar om te dragen.

Vlees bh

Als je een vleesjurk zoals die van Lady Gaga teveel vindt, kun je ook alleen een vlees bh dragen. Of het nou echt fris is, ik denk het niet.

Glow in the dark

Als je iemand kwijt bent in het donker, zul je diegene vast snel vinden met deze bh vol lichtjes.

Hijskraan

Ik weet eerlijk gezegd niet wat dit voor een bh is. Het lijkt alsof de schouders als een hijskraan dienen. Wat denk jij?

Of de bh’s nou echt fijn zitten, dat weet ik niet. Maar sommige bh’s zien er wel heel vreemd en grappig uit. Er zijn ongetwijfeld nog veel meer vreemde en grappige bh’s. Zou jij ooit zo’n vreemde bh dragen?