Leighton Meester draagt in Gossip Girl geweldige kleding in haar rol van Blair Waldorf. Gelukkig heeft de actrice zelf ook een mooie kledingstijl. Kijk mee naar de kledingstijl van Leighton Meester.


Leighton Meester is niet bang om op te vallen in deze jurk van Balmain met zilveren kralen, pailletten en stenen erop. Maar in een eenvoudige glanzende roestrode jurk met één band van Vera Wang ziet ze er ook prachtig uit.


Het lichtblauwe jurkje komt uit de voorjaarscollectie voor 2011 van Elie Saab en is gecombineerd met een tasje en schoenen in precies dezelfde kleur. Ik zie Leighton liever in wat stoerdere jurkjes zoals dit witte jurkje met zwartgroene print van Giambattista Valli met franjes op de rug.


Hier vind ik Leighton er niet zo mooi uitzien in een maxi jurk van Michael Kors met cutouts, omdat complete look zo donker is met haar donkere haar. Dan kan ze beter deze glamourous beige maxi jurk van Burberry aandoen, dit past ook veel beter in haar stijl.

Wat vind jij van de kledingstijl van Leighton Meester?

[bawlu_buttons]

Foto’s via PRPhotos